Leijukuivaimet ja ilmakääntökengät

Leijukuivaimet

Spooner on ollut uranuurtaja leijukuivaustekniikassa ja kuivaimia on toimitettu lähes kaikille teollisuuden aloille Suomessa ja maailmalla. Suurin osa asennuksista on metsäteollisuudessa. Lisäksi elintarvike- metalli-, jälkikäsittely- ja kuitukangasteollisuudessa.

Jäähdyttimet

Samaa tekniikkaa voidaan käyttää myös jäähdyttämiseen

HPC-kuivaimet

Samalle kuivausmatkalle kolmanneksen enemmän kuivaustehoa uudella suutinjärjestelyllä.

Ilmakääntökengät

Alunperin Spoonerin paperiteollisuuteen kehittämä tekniikka on nykyään käytössä monissa eri kohteissa.
Spoonerin edut ovat helppo kunnossapito, hyvät käyttöominaisuudet ja automaattinen ratakorkeus kengästä tai kireydestä riippumatta.

Moduulikuivaimet

Spoonerin viimeisin keksintö kuivauksessa on moduulikuivain, jonka ainutlaatuinen kuivaustekniikka mahdollistaa kuivauksen jopa 2400 m/min nopeudessa paperin laadusta tinkimättä.

spooner kuivainKuivaustekniikkaa voidaan käyttää joko yksi- tai kaksipuoleisen päällystyksen jälkeen. Kun peräkkäin on useampia päällystysasemia ei rataa tarvitse kääntää ennen seuraavaa päällystystä kuten perinteisesti on tehty. Tämä lyhentää esimerkiksi päällystyskoneen pituutta jopa kolmanneksella ja vähentää merkittävästi koneessa samaan aikaan olevaa paperin määrää. Tämä myös vähentää koneessa olevia komponentteja merkittävästi ja sitä kautta kunnossapitoa.Myyntipäällikkö
Mika Puhakainen
0400 498 812
mika.puhakainen [at] banmark.fi