Missä toimimme

Banmark on ollut mukana rakentamassa suomalaisen sellu- ja paperiteollisuuden menestystä jo lähes 50 vuoden ajan. Nykyisin toimimme myös petrokemia-, bioenergia-, elintarvike-ja prosessiteollisuuden puolella.  Tuotekokonaisuutemme koostuu tänä päivänä erikoiskemikaalien lisäksi myös paperikonekudosista ja  laajasta valikoimasta eri teollisuuden aloilla käytettävistä laitteista. Tärkeimmät markkina-alueemme ovat Suomen lisäksi Venäjä, Pohjoismaat, Keski-Eurooppa ja Kiina.

Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja muut toimipisteemme ovat Tampereella, Jyväskylässä ja Lappeenrannassa. Meillä on myös omat myyntikonttorit Venäjällä, Ruotsissa, Puolassa, Tsekeissä sekä Kiinassa. Olemme osa suomalaista perheyritystä Transmeri Group’ia.

Tavoitteena hyvä kumppanuus

Asiakaslähtöisyys on Banmarkille kaiken toiminnan perusta. Pyrimme luomaan asiakkaidemme prosesseihin kestäviä ratkaisuja, jotka lisäävät kierrätystä ja vähentävät ympäristökuormitusta. Tavoitteenamme on hyvä ja pitkäaikainen kumppanuus, joka perustuu vahvaan tuote- ja prosessiosaamiseen sekä palvelualttiuteen. Maailmanlaajuisesti meillä on yli 70 osaajaa vastaamassa asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin.

Toimimme yhteistyössä maailman johtavien valmistajien kanssa voidaksemme varmistaa edistyneet, toimivat ja asiakkaidemme tarpeisiin parhaiten soveltuvat ratkaisut niin tuotteiden kuin teknisten palveluiden saralla. Tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa.

.

Laatu ohjaa toimintaamme

Banmarkin toiminta on sertifioitua ja sitä ohjaa ISO 9001:2015 laatujärjestelmä. Banmarkissa laadun tekeminen perustuu hyvään yhteistyökykyyn ja avoimuuteen sekä yrityksen sisällä että asiakkaiden, toimittajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Banmarkin tavoitteena on olla luotettava toimittaja. Pyrimme toiminnan joustavuuteen sekä nopeuteen ja hyvään mukautumiskykyyn erilaisissa toiminnoissa, huomioiden eri sidosryhmien odotukset, riskit ja mahdollisuudet sekä viranomaisvaatimukset. Organisaation osaamisella jalostetaan tuotteen arvoa mahdollisimman korkealle ja siten palvelulla pyritään täydentämään tarjottavaa kokonaisuutta. Banmarkin toimintaa kehitetään jatkuvasti ISO 9001:2015 periaatteiden mukaisesti.