Missä toimimme?- Kansainvälinen toiminta

Vuonna 1971 perustettu Banmark Oy on suomalainen sellu- ja paperiteollisuuden palveluyritys. Tärkeimmät markkina-alueemme ovat tällä hetkellä Suomen lisäksi muissa Pohjoismaissa, Keski- ja Pohjois-Euroopassa, Venäjällä ja Kiinassa.

Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja muut toimipisteet ovat Tampereella, Jyväskylässä ja Lappeenrannassa. Venäjän toimistomme sijaitsee Pietarissa. Meillä on myös omat myyntikonttorit Ruotsissa, Puolassa sekä Kiinassa.

Henkilöstö - menestyksemme salaisuus

Tällä hetkellä Banmarkissa työskentelee maailmanlaajuisesti 65 osaajaa. Vahvalla tuoteosaamisellamme ja asiakaslähtöisellä toimintatavallamme takaamme asiakkaidemme ongelmiin parhaan mahdollisen ratkaisun. Yhteistyöllä saavutamme kilpailukykyä ja kestävää kehitystä!

Banmarkin toimintaa ohjaa  ISO 9001 laatujärjestelmä.

Me Banmarkissa uskomme henkilöstön voimaan. Toimimme tiimeinä vastataksemme maailmalta tuleviin haasteisiin ja johtaaksemme saavuttamaamme menestystä yhä pidemmälle. Vastaamme aina asiakkaidemme pyyntöihin nopeasti ja laadukkaasti. Tällä yhteistyöllä ja tiimihengellä olemme luoneet yrityksen, joka on osoittanut tasaista ja jatkuvaa kasvua sekä vankkaa suorituskykyä jo vuosikymmenten ajan.

Yhteydenotot

Yhteydenotto- lomake

yritys panorama
Banmark Oy
Kisällintie 13, 01730 Vantaa
Puh. +358 (0)9-4765 0350
banmark@banmark.fi
Member of Transmeri Group
Copyright © Banmark Oy
All Rights Reserved