http://www.newmen.eu/pigils/niodjr/271 Oy Banmark Ab perustettiin vuonna 1971 Bang & Co:n tytäryhtiöksi, joka keskittyi selluloosa- ja paperiteollisuuteen. Vuonna 1993 Bang & Co ja Bonsomer yhdistyivät ja Banmarkin omistajaksi tuli Bang & Bonsomer. Vuosi tämän jälkeen astuimme kansainvälisille markkinoille ja toimintaamme laajennettiin Venäjälle.

go to link

go to site Suomalainen perheyhtiö, Oy Transmeri Ab, osti Banmarkin vuonna 2009 ja Banmarkista tuli Transmeri-konsernin itsenäinen tytäryhtiö. Syksyllä 2014 Banmark osti Insalkon teollisuusosaston, josta tuli Banmarkin laiteosasto.

go site

il migliore sito di opzioni binarie Tällä hetkellä Banmark myy paperikemikaaleja, lisäaineita, paperikonekudoksia ja muita paperi- ja prosessiteollisuuden laitteita ja tarvikkeita sekä niihin liittyviä palveluita. Lisäksi pystymme tarjoamaan laitteita myös elintarvike- ja bioenergiateollisuuteen.

here Tutustu palveluihimme!
banmark timeline
Banmark Oy http://luenne.com/nikiow/2118 Kisällintie 13, 01730 Vantaa gay speed dating melbourne australia Puh. +358 (0)9-4765 0350 banmark@banmark.fi
Member of Transmeri Group
Copyright © Banmark Oy
All Rights Reserved